dilluns, 7 de setembre del 2015

La Corriols del Vallès, amb la Federació Catalana d'Esports per a Cecs i Deficients Visuals

Tenim una notícia que donar-vos! I és que els esportirtes de la Federació Catalana d'Esports per a Cecs i Deficients Visuals disputaran la tercera i última prova de la Copa de Catalunya de curses de muntanya per a cecs i deficients visuals a Castellar del Vallès, el dia 27 de Setembre a la nostra cursa, La Corriols del Vallès.

Per a participar a les curses de muntanya, els esportites, amb diferents graus de discapacitat visual, van acompanyats dels seus guies voluntaris, els quals mitjançant una barra direccional d'uns 3 metres de llarg aniran guiant durant tota la competició a un atleta sense visió o amb una visió molt reduïda, que anirà a la part central de la barra. A la part posterior trobarem un atleta amb visió reduïda que realitzarà la funció de timó, per a assegurar la seguretat de tot l'equip.


Durant la cursa, és important que la resta d'atletes participants valoreu bé la situació abans de realitzar un avançament, fer-ho amb la màxima seguretat i sense dubtar-ho demanar pas al seu guia, que buscarà el lloc més adient i segur per a, quan sigui possible, cedir-vos el pas. Recordeu que la seguretat no és negociable i que el més important és que tots els participants puguin gaudir d'una bona cursa.

Us animem a tots a venir a animar als participants de la cursa, és un bon dia per a sortir a caminar i veure el desenvolupament de la cursa pel mig de la muntanya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada