REGLAMENT

1. Cursa oberta a tots els majors d’edat que acceptin i respectin tant la distància com el present reglament. Els majors de 16 anys podran córrer sols si disposen de l’autorització escrita de pare/mare/tutor legal. A la modalitat Sprint, també hi podran participar els majors de 14 anys si disposen de l’autorització escrita de pare/mare/tutor legal.
2. Hi haurà 4 modalitats de curses per Corriols de muntanya. Els horaris de sortida seran els següents, desde les pistes d'atletisme municipals de Castellar del Vallès
Trail 34K 8:30a.m
- Half 21K 8:45a.m. 
- Sprint 8K 9:10a.m
- Mini 10:00a.m
3. Hi haurà 5 avituallaments a la cursa "Trail". Líquid (L+S), L+Sòlid (S), L, L+S, arribada. A la "Half" n’hi haurà 4, suprimint-se un L+S respecte a la Trail i a la modalitat Sprint hi haurà 1 avituallament Líquid + arribada.

4. Categories (8 Categories, 4M i 4F):
     
 • JUNIORS: Nascuts/des entre el 2010 i 2002
 • SENIORS: Nascuts/des entre el 2001 i 1985
 • VETERANS: Nascuts/des entre el 1984 i 1975
 • MÀSTERS: Nascuts/des entre el 1974 i anteriors
5. Seran premiats els 3 primers de la general M i F, el 1r i 1a classificat/da local i el 1r de cada categoria. Qui tingui premi a la general no podrà obtenir cap altre premi. També hi haurà obsequis per a tots els participants a la bossa del corredor. L'entrega de premis es realitzarà a les 10:45h per a la Sprint, 12:45h per a la Half i 13:30 per a la Trail.

6. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat de l’atleta.
7. En cas d'abandonament és obligatori avisar al control més proper o als membres de l'organització. Aquesta no es fa responsable de retornar a la zona d'arribada aquells corredors desqualificats o que abandonin per altres motius. Només s'evacuarà als que hagin patit una lesió o accident i, en el cas de ser greu, s'activaran els serveis d'emergències, qui s'encarregaran de fer-ho.

8. El dorsal s’ha de dur en un lloc ben visible, qui no el dugui no serà classificat i no optarà a cap tipus de premi.

9. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit a l’organització, acompanyades de 30 € de dipòsit. La decisió de l’organització serà inapel·lable.

10. El participant eximeix a la organització de tota la responsabilitat pel que fa als accidents o prejudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits, abans, durant o després d’efectuar-se la cursa. El participant és responsable del seu estat de forma per a participar en les curses prèviament descrites.

11. Tot atleta arribat que no hagi complert el recorregut o se li comprovin irregularitats, serà desqualificat. El temps màxim fins al punt de control de la bifurcació de les dues curses serà de 2h per a la cursa TRAIL i 4h al control de pas. Per a finalitzar la cursa llarga el temps màxim serà de 6h. Per a la HALF, el temps màxim fins al control de pas és de 2h30 i el temps maxim és de 4h.


12.  Un cop realizada la inscripció, només es retornarà l'import per motius mèdics degudament justificats abans del 29/02/2024, després d'aquesta data no es retornarà cap inscricpció. Les inscripcions són personals i intransferibles i per realitzar un canvi de titular s'estudiarà el cas i s'abonarà o es retornarà la diferència menys el cost administratiu que hi pugui haver per part de la plataforma d'inscripcions, si escau. En qualsevol cas, pels canvis de cursa de Trail a Mitja/Sprint, o de Mitja a Sprint realitzats a partir del dia 29/02/2024 no es retornarà la diferència de l'import de la inscripció.

13. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament. Tot allò que no sigui establert, queda sota la decisió de l’organització.
INSCRIPCIONS:
- Per correu electrònic a l’adreça info@lacorriolsdelvalles.cat + comprovant de l’ingrés. Número del Banc Santander núm. ES98 0049 0898 1723 1074 8961.

- Personalment a les pistes d’atletisme de Castellar, C/ Garrotxa , s/n.

Les inscripcions anticipades s’obriran l'1 de Febrer i es tancaran el 15 de Febrer amb un preu base de 27€ per a la cursa Trail, 19€ per a la Half i de 10€ per a la modalitat Sprint.
Del 16 de Febrer al 29 de Febrer les inscripcions tindran un recàrrec de 3€ (Trail 30€, Half 22€ i Sprint 13€)

Es realitzarà un recàrrec de 2 als no federats en concepte d'assegurança. (Caldrà presentar el carnet de la FEEC/FEDME/RFEA-Trail Running). A qualsevol de les tarifes prèviament descrites, es descomptaran 3€ als socis del CAC.
Les places disponibles per modalitat son de 150 per a la cursa Trail, 200 per a la Half i 200 per a la cursa Sprint. Si queden inscripcions disponibles, fins a esgotar-les: Del 1 de març al 9 de març a les 12:00 a través de la web d'inscripcions, sense recàrrec però sense disponibilitat de samarreta. 
.Les inscripcions de la cursa Mini tindran un preu de 2€ i es podran realitzar fins el 9 de març a les 12:00 a través de la web d'inscripcions.

IMPRESCINDIBLE PRESENTAR DNI PER A RECOLLIR EL DORSAL


Informació al +34 623 36 38 29, DL-DX-DV, de 19 a 21h o DM-DJ de 18.30 a 20.30h.

6 comentaris:

 1. On i quan es poden recollir dorsals?
  Gracies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola! dissabte de 18 a 20h o el mateix dia de la cursa de 7:30 a 8:45, a la mateixa plaça del mirador on es realitza la sortida

   Elimina
  2. Doncs ho poseu ben dificil per la gent que venim de fora. Els que fem la de 14k ens hem d'esperar de 8:45 a 9:30???

   Elimina
  3. Amb mitja horeta d'escalfament i estiraments, ja te'n quedarán només 15min! :D Tot i que suposo que no serán molt estrictes i deixaran un petit marge fins les 9h potser. A la majoria de curses ho fan perquè la gent no arribi 10min abans i es col·lapsi.

   Elimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. Bones! El recorregut de la modalitat sprint també és per muntanya, no? Quin desnivell té? Teniu penjats en algun lloc el tecorregut?

  ResponElimina