MINI 2K

La cursa de MINI de 2K és la proposta de La Corriols del Vallès per als atletes més menuts de cada casa. El recorregut transcorre pel circuit de Cross de les pistes municipals i el parc de Colobrers. Una manera idònea d'endinsar-los en el món del running o del Trail Running. A la MINI es podrà participar des dels 5 fins als 13 anys.

Podeu descarregar el track clicant aquí

Powered by Wikiloc

Aquest 2024 celebrem 26 edicions de curses de muntanya a Castellar del Vallès organitzades pel Club Atlètic Castellar. Després de 17 anys organitzant la Pujada i Baixada a Cadafalch, una cursa de muntanya de 15km per pistes forestals, la cursa va estar totalment replantejada per a passar a ser ara una cursa de muntanya principalment per corriols. Desde el 2023, quan vam celebrar els 25 anys, hem implantat les 4 curses (TRAIL, HALF, SPRINT i MINI) i hem situat el punt neuràlgic de les curses a casa, les Pistes d'Atletisme, per a poder oferir un millor servei als participants en quant a logística, aparcament, servei de dutxes, etc.

La participació està limitada a majors d'edat. Tot i això, es podrà participar a partir de 16 anys amb autorització de pare/mare/tutor legal i a partir de 14 anys en el cas de la modalitat SPRINT, una cursa molt més assequible i apta per a tots els públics de 8 KM.

Tots els organitzadors i col·laboradors d'aquesta cursa ho realitzem de manera voluntària, i els beneficis de la cursa es destinen en la seva totalitat a poder seguir promocionant l'Atletisme a Castellar del Vallès, a la compra de material esportiu i a mantenir l'equip d'entrenadors i monitors que formen aquesta entitat.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada