divendres, 29 de març del 2024

La desena edició de La Corriols del Vallès, tot un èxit!

Diumenge 10 de març va tenir lloc la desena edició de la cursa de muntanya  pels voltants de Castellar del Vallès amb un èxit organitzatiu i atlètic i ja són 26 edicions de curses de muntanya organitzades pel CAC si comptem els anys anteriors de la nostra predecessora, la Pujada i Baixada a Cadafalch.


La cursa s'iniciava després de 2 dies intensos de pluja que havien dificultat tant el marcatge com el propi muntatge de la cursa i amb gairebé 300 valents i valentes que s'apropaven fins a les pistes d'atletisme. A les 8h30 es donava sortida a la TRAIL de 34km. i ja amb els 80 voluntaris i  voluntàries preparats per a gaudir d'una jornada de trailrunning en un dia on la pluja va respectar fins al punt de finalitzar l'entrega de premis


El resultat a nivell organitzatiu i a nivell esportiu no deixa indiferent al CAC que, un any més, assoleix l'esdeveniment amb molt bon èxit esportiu a tots els nivells.


A la cursa reina, la TRAIL que aquest any s'allargava fins als 34km i més de 1600m de desnivell el 1r ha estat l'Atleta internacional de Nike Wild Trail Project Daniel Castillo (Tarragona), 2n David Adan (Caldes de Montbui) i 3r repetint la posició de l'any passat Ferran Gascon  (Caldes de Montbui). A la categoria femenina, les 2 germanes de Castellar del Vallès i estrenant club d'ArchMax Women Team s'enduien la victòria, amb la Raquel Picón en primera posició seguida de la Irene Picón. En tercera posició arribava Mònica Pena (Barcelona)

Per una altra banda, a la cursa HALF de 21km l'atleta del Team Seguràrtic Karim Cabeo repetía victòria, seguit de Josep Borrel (sabadell) del Happy Coach Team  i en tercera posició en Carlos Córcoles (Badalona) del Running Vigia. En dones el triomf se l'enduia l'atleta de Merrell i de la UES Ragna Debats (Matadepera) seguida de la sabadellenca Carla Miquel i en tercera posició la també Sabadellenca Maria Benito també defensant els colors d'ArchMax Women Team. 

En la segona edició de la cursa SPRINT, que estrenava circuit pujant fins als 8,4km i amb nous corriols respecte la primera edició, la victòria amb doblet era per al club Fast Triatlon amb el Daniel Dorado en primera posició seguida de l'Àlex Real. En tercera posició arribava l'atleta d'Olot Franco romanín del Torrejón Team. En dones la victòria se l'enduia l'atleta de Barberà Eva Palma representant els Joves Atletes de Berga, seguida de la sabadellenca Sara Beltran representant a un històric de l'atletisme català com és l'Avinent Manresa, mentre que en tercera posició creuava la meta l'egarenca Desiree Moya representant els colors de Thundar Racers.

També destacar la participació de fins a 18 valents i valentes a la Mini Corriols, cursa infantil de gairebé 2km que van fer el recorregut que duia per prop de les pistes  i on els 3 primers en creuar la meta han estat l' Alex Castellanos, repetint victòria respecte l'any passat, seguit de Carles Moreno i Xavi Torres. En el podi Femení  també repetí victòria la Paula Sánchez, amb la Berta Bonilla en segona posició i l'Abril Martínez 3a.

RESULTATS 2024
COL·LABORADORS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada