TRAIL 34K

La cursa reina, una TRAIL amb un exigent recorregut de 34K


Podeu descarregar el track clicant aquí

Powered by Wikiloc


La nova edició de la cursa de muntanya La Corriols del Vallès de 34KM té un desnivell acumulat de més de 1600 metres i recorre en gran part del seu recorregut per corriols, alguns d'ells amb una certa complexitat tècnica.


Es passa per 4 poblacions diferents: Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Caldes de Montbui i Sentmenat. Com haureu pogut observar en algunes de les fotografies que tenim per la web, les vistes al Parc Natural de La Mola i la serra de l'Obac són espectaculars i constants, mentre que desde el Pic del Vent, prop del Farell i en el punt més alt de la cursa, es pot gaudir d'una bona vista del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Moianès i el pre-litoral barcelonès.

Aquest 2024 celebrem 26 edicions de curses de muntanya a Castellar del Vallès organitzades pel Club Atlètic Castellar. Després de 17 anys organitzant la Pujada i Baixada a Cadafalch, una cursa de muntanya de 15km per pistes forestals, la cursa va estar totalment replantejada per a passar a ser ara una cursa de muntanya principalment per corriols. Desde el 2023, quan vam celebrar els 25 anys, hem implantat les 4 curses (TRAIL, HALF, SPRINT i MINI) i hem situat el punt neuràlgic de les curses a casa, les Pistes d'Atletisme, per a poder oferir un millor servei als participants en quant a logística, aparcament, servei de dutxes, etc.

La participació està limitada a majors d'edat. Tot i això, es podrà participar a partir de 16 anys amb autorització de pare/mare/tutor legal i a partir de 14 anys en el cas de la modalitat SPRINT, una cursa molt més assequible i apta per a tots els públics de 8 KM.

Tots els organitzadors i col·laboradors d'aquesta cursa ho realitzem de manera voluntària, i els beneficis de la cursa es destinen en la seva totalitat a poder seguir promocionant l'Atletisme a Castellar del Vallès, a la compra de material esportiu i a mantenir l'equip d'entrenadors i monitors que formen aquesta entitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada