dilluns, 25 de febrer del 2019

AMPLIEM TERMINI D'INSCRIPCIONS FINS DIVENDRES!!

Hola Runners!!

Venim amb notícies fresques, i per començar us anunciem que ampliem les inscripcions fins a divendres 1 març!!

A més a més, aprofitem per a donar-vos més detalls de la operativa de la cursa de diumenge 3 de març! L'hora de sortida serà a les 9h desde La Plaça Major, davant de l'edifici del mirador.
A partir de les 7h30 començarà l'entrega de dorsals i bosses del corredor, al vestíbul de l'auditori municipal (part inferior de la plaça) mentre que el guardarroba i les inscripcions d'última hora estaran situades a la part superior de la plaça.


El servei de dutxes estarà situat al Pavelló Municipal Dani Pedrosa, que està situat a 350m. Trobareu indicacions el mateix dia de la cursa per arribar-hi desde la Plaça Major.

LÍMIT DE TEMPS

La cursa de 14K tindrà un límit de temps per a la seva realització de 2h40 i la cursa de 24K un límit de 4h.

ENTREGA DE PREMIS I SORTEJOS

L'entrega de premis de la cursa de 14K es realitzarà a les 12h15 i la de la cursa de 24K a les 12h30
Els sortejos de regals dels nostres col·laboradors es realitzaran a les 12h45. Recordeu que podeu deixar el vostre dorsal a algún conegut per a que reculli el vostre premi, però si ningú el reclama en el moment del sorteig, seguirem sortejant fins a trobar a l'agraciat/ada!

LA MINI CORRIOLS DEL VALLÈS


La cursa tindrà una distància d'uns 1300m. Les inscripcions, tal i com ja us vam anunciar, es podran realitzar el mateix dia de la cursa a partir entre les 9h i les 9h30 o amb antel·lació a la secretaria de les Pistes d'Atletisme de Castellar. A les 9h30, pujarem de forma conjunta fins a la sortida per donar inici a la cursa a les 9h45 des del camí de Canyelles. Recordeu que podeu venir disfressats a la cursa!!


COL·LABORADORS







Resultado de imagen de logo coca cola 2018







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada