dijous, 27 de febrer del 2020

AQUEST DIUMENGE, LA CORRIOLS DEL VALLÈS

Només queden 3 dies per a l'edició amb més participants de La Corriols del Vallès!
Tan sols queden 22 places per a la cursa curta i 15 places per a la llarga! Les incripcions "Last Minute" es poden fer bé via Runedia fins dissabte a les 12h o fins a esgotar les places o, si en quedessin disponibles, el mateix diumenge a de 7h30 a 8h30. A més a més, aprofitem per a donar-vos més detalls de la operativa de la cursa de diumenge 1 de març!HORA DE SORTIDA

L'hora de sortida de la cursa llarga serà a les 9h desde La Plaça Major, davant de l'edifici del mirador.
La cursa curta donarà el tret de sortida a les 9h30 i per la sortida de la Mini Corriols els i les atletes podran pujar a la sortida amb els monitors a les 9h45 desde la mateixa plaça per a fer la sortida a les 10h.

ENTREGA DE DORSALS

La recollida de dorsals es podrà realitzar el dissabte 29 de febrer de 18 a 20h o el mateix diumenge 1 a partir de les 7h30 i fins a les 8h45. L'entrega es realitzarà a la Sala d'Actes de l'edifici del Mirador, a l'entrada de l'auditori municipal. Hi haurà cartells indicant des del punt de sortida que teniu marcat al mapa adjunt.

AVITUALLAMENTS

A la cursa curta, tindreu 3 avituallaments. El primer només serà líquid (punt 4 del mapa adjunt), el segon sòlid i líquid (punt 15 del mapa adjunt) i el tercer líquid (punt 17 del mapa adjunt).
A la cursa llarga, s'afegirà adicional als de la curta 1 avituallaments més sòlid i líquid (punt 11 del mapa adjunt).
Al finalitzar hi haurà pica pica i botifarrada a la zona d'atletes.

LÍMIT DE TEMPS

La cursa de 24K tindrà un límit de 4h30. El temps màxim fins al punt de control de la bifurcació de les dues curses (punt 7 al mapa) serà de 1h 30 min. i 2h 30 min al control de pas de la cursa llarga (punt 11 al mapa).

SERVEI DE GUARDARROBA

El guardarroba estarà situat a la zona d'atletes just al costat de la sortida i estarà obert a partir de les 7h45.

SERVEI DE MASSATGE

Al finalitzar la cursa disposareu de servei de massatge oferit per Dinàmic Salut Esportiva. Estaràn situats a la zona reservada d'atletes al costat de la meta.

SERVEI DE DUTXES

El servei de dutxes estarà situat al Pavelló Municipal Puigverd, que està situat a 500m. Trobareu indicacions el mateix dia de la cursa per arribar-hi desde la Plaça Major, així com les indicacions al plànol adjunt.

PARKING 

El parking Saba de la Plaça del Mirador estarà obert durant el matí de diumenge. La ubicació està marcada al mapa adjunt i queda just a la ubicació de la sortida. També podeu trobar zona d’aparcament gratuït als voltants de la zona de dutxes, al costat del pavelló puigverd.

ENTREGA DE PREMIS I SORTEJOS

L'entrega de premis es realitzarà a les 12h30
Els sortejos de regals dels nostres col·laboradors es realitzaran a les 12h45. Recordeu que podeu deixar el vostre dorsal a algún conegut per a que reculli el vostre premi, però si ningú el reclama en el moment del sorteig, seguirem sortejant fins a trobar a l'agraciat/ada!


COL·LABORADORS

Resultado de imagen de logo coca cola 20181 comentari: