HALF 22K

 A l'igual que la TRAIL de 33K, recorre gran part del seu recorregut per corriols, tot i que la part més complicada tècnicament (la baixada des del Pic del Vent) no es realitza a la cursa de 22K. 


La modalitat HALF de "La Corriols del Vallès" té una distància i una complexitat tècnica que la definirien com una mitja marató de muntanya dura, sense arribar al nivell de la TRAIL.

    Podeu descarregar el track clicant aquí

Powered by Wikiloc

La HALF de 22KM té un desnivell acumulat de gairebé 1000 metres i recorre en gran part del seu recorregut per corriols, alguns d'ells amb una certa complexitat tècnica.


Es passa per 3 poblacions diferents: Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall i Sentmenat. Com haureu pogut observar en algunes de les fotografies que tenim per la web, les vistes al Parc Natural de La Mola i la serra de l'Obac són espectaculars i constants.

Aquest 2023 celebrem 25 edicions de curses de muntanya a Castellar del Vallès organitzades pel Club Atlètic Castellar. Després de 17 anys organitzant la Pujada i Baixada a Cadafalch, una cursa de muntanya de 15km per pistes forestals, la cursa va estar totalment replantejada per a passar a ser ara una cursa de muntanya principalment per corriols. En aquesta vuitena edició, ens traslladem a casa, les Pistes d'Atletisme, per a poder oferir un millor servei als participants en quant a logística, aparcament, servei de dutxes, etc.

I per a celebrar els 25 anys, aquest any afegim una cursa nova, la TRAIL amb 33 exigents KM per corriols que no us deixaran indiferents. Adaptem les altres distàncies per a acabar presentant una HALF de 22KM, la SPRINT de 7KM i la MINI de 2KM

La Corriols del Vallès és la última de les 4 curses puntuables per a la Copa Vallesana, que aquest any per primera vegada inclou dues modalitats: la TRAIL puntuarà per a la modalitat de Marató mentre que la HALF ho farà en la modalitat de mitja marató. Per a més informació i reglament de la copa podeu accedir a www.copavallesana.com

La participació està limitada a majors d'edat. Tot i això, es podrà participar a partir de 16 anys amb autorització de pare/mare/tutor legal i a partir de 14 anys en el cas de la modalitat SPRINT, una cursa molt més assequible i apta per a tots els públics de 7 KM.

Tots els organitzadors i col·laboradors d'aquesta cursa ho realitzem de manera voluntària, i els beneficis de la cursa es destinen en la seva totalitat a poder seguir promocionant l'Atletisme a Castellar del Vallès, a la compra de material esportiu i a mantenir l'equip d'entrenadors i monitors que formen aquesta entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada