dimecres, 2 de març del 2022

AQUEST DIUMENGE, LA CORRIOLS DEL VALLÈS 2022!!

L'edició del 2022 torna després d'un any d'aturada amb récord de participants! Aquest diumenge ens retrobarem a la plaça per a tornar a gaudir de l'entorn tant privilegiat que tenim. 

En el moment d'escriure aquestes linies, només queden 5 inscripcions disponibles per a la distància de 15K i 11 per a la cursa de 26K. Trobareu les inscripcions obertes a Runedia fins a esgotar dorsals o màxim fins el 5 de març a les 12:00, Si encara quedessin dorsals, també es podrien fer inscripcions de forma presencial el mateix dia 5 de 18 a 20h o el 6 de Març de 7h30 a 8h30 a la zona de recollida de dorsals, en ambdós casos amb un recàrrec de 3€ (26Km 26€ i 15Km 21€). Per totes les inscripcions realitzades fora de plaç (totes aquelles realitzades aquesta última setmana) no es garanteixen talles correctes de samarretes per a les inscripcions fora de plaç.

INSCRIPCIONS

Aprofitem per a compartir els detalls de la cursa de diumenge 6 de març:



HORA DE SORTIDA

L'hora de sortida de la cursa llarga serà a les 9h desde La Plaça Major, davant de l'edifici del mirador.
La cursa curta donarà el tret de sortida a les 9h30 i per la sortida de la Mini Corriols els i les atletes podran pujar a la sortida amb els monitors a les 9h45 desde la mateixa plaça per a fer la sortida a les 10h.
Tot i estar en un espai gran i obert, recomanem l'ús de la mascareta als moments previs a la sortida, un cop entrats a la zona restringida per a atletes (desde 20min abans de la sortida aproximadament)

ENTREGA DE DORSALS

La recollida de dorsals es podrà realitzar el dissabte 5 de març de 18 a 20h o el mateix diumenge 6 a partir de les 7h30 i fins a les 8h45. L'entrega es realitzarà a la Sala d'Actes de l'edifici del Mirador, a l'entrada de l'auditori municipal. Hi haurà cartells indicant des del punt de sortida que teniu marcat al mapa adjunt.

Els menors d'edat hauran de dur l'autorització per a realitzar la recollida i els atletes federats la llicència.

AVITUALLAMENTS

A la cursa curta, tindreu 3 avituallaments. El primer només serà líquid (punt 4 del mapa adjunt), el segon sòlid i líquid (punt 15 del mapa adjunt) i el tercer líquid (punt 17 del mapa adjunt).
A la cursa llarga, s'afegirà adicional als de la curta 1 avituallament més sòlid i líquid (punt 11 del mapa adjunt).
Al finalitzar hi haurà botifarrada i beguda a la zona d'atletes.

Preguem als participants que porteu el vostre got o bidó per a omplir de beguda i contribuir a generar el mínim residu possible. Embrutar l'entorn suposarà la desqualificació de la prova, llenceu a les bosses habilitades la brossa o espereu al següent avituallament per a llençar-la.

LÍMIT DE TEMPS

La cursa de 24K tindrà un límit de 4h30. El temps màxim fins al punt de control de la bifurcació de les dues curses (punt 7 al mapa) serà de 1h 30 min. i 2h 30 min al control de pas de la cursa llarga (punt 11 al mapa).

SERVEI DE GUARDARROBA

El guardarroba estarà situat a la zona d'atletes just al costat de la sortida i estarà obert a partir de les 7h45.

SERVEI D'ASSISTÈNCIA PODOLÒGICA

Al finalitzar la cursa disposareu de servei d'assistència per a la recuperació dels vostres peus realitzat per Podologia Sabadell. Estaran situats a la zona reservada d'atletes al costat de la meta.

SERVEI DE DUTXES

El servei de dutxes estarà situat al Pavelló Municipal Puigverd, que està situat a 500m. Trobareu indicacions el mateix dia de la cursa per arribar-hi desde la Plaça Major, així com les indicacions al plànol adjunt.

PARKING 

El parking Saba de la Plaça del Mirador estarà obert durant el matí de diumenge. La ubicació està marcada al mapa adjunt i queda just a la ubicació de la sortida. També podeu trobar zona d’aparcament gratuït als voltants de la zona de dutxes, al costat del pavelló puigverd.

ENTREGA DE PREMIS I SORTEJOS

L'entrega de premis es realitzarà a les 12h30
Els sortejos de regals dels nostres col·laboradors es realitzaran a les 12h45. Recordeu que podeu deixar el vostre dorsal a algún conegut per a que reculli el vostre premi, però si ningú el reclama en el moment del sorteig, seguirem sortejant fins a trobar a l'agraciat/ada!


COL·LABORADORS











































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada