dilluns, 7 de març del 2022

TORNA LA CORRIOLS AMB UNA GRAN FESTA DE LES CURSES DE MUNTANYA

Després d'una setena edició amb format no competitiu, diumenge 6 de març va tenir lloc pels rodals del Vallès Occidental la 8a edició de la cursa de muntanya amb més èxit organitzada pel CAC. La cursa s'iniciava a les 9:00h a la Plaça Major, però dues hores abans ja es notava ambient pel centre del municipi; amb els més de 400 participants inscrits i el gran nombre de col·laboradores del club, fins a 85 voluntàries, totes amb il·lusió de viure una jornada esportiva apassionant, malgrat un temps rúfol amb estones de pluja.

El resultat a nivell organitzatiu i a nivell esportiu no deixa indiferent al CAC que, un any més, assoleix l'esdeveniment amb molt bon èxit esportiu a tots els nivells.

Mentrestant, a la cursa reina, que aquest any s'allargava fins als 25,7km. ha estat 1r Llorenç Esteve (Sabadell), 2n Aniol Riba (Sabadell) i 3r David Millan (Pro Team Fisio Montesorio de Terrassa). A la categoria femenina, la primera dona ha estat Anna Codina (a 4km de l'Ametlla del Vallès) seguida de Fatima Bermudo de Terrassa i l' atleta local Raquel Picón. 


RESULTATS 26K

Per una altra banda, a la cursa de 15km el campió ha estat el castellarenc Karim Cabeo en una lluita molt emocionant amb el segon, el rellinarenc Albert Casas metre tercer ha estat Joan Martínez de Barberà. En dones el triomf se l'ha endut l'Eva Vallcanera Ambiela de l'Atletisme Cerdanyola seguida de la Isabel Roumens del club Vacarisses Corre i completant el pòdium la Natàlia Martínez de Sant Vicenç de Castellet (myrmidons team).


RESULTATS 15K

També destacar la participació de fins a 34 valents i valentes a la Mini Corriols, cursa infantil de 1300m, que van fer el recorregut que duia des dels peus del Puig de la Creu, al costat dels Horts de Canyelles, fins a la Plaça del Mirador i on els 3 primers en creuar la meta han estat l'incansable Ivet Ortuño amb 4.13 i seguida de la Mar Franc amb 4.21 i l'Eric Garcia amb 4.32. El podi Femení l'ha completat la Maria Pinosa (4.43) i el masculí el Marcel Agudo (4.36) i el Leo Hernandez (4.39).Aprofitem per avançar-vos l'enllaç al reportatge fotogràfic que hem anat realitzant durant tot el matí. També podeu consultar els detalls de les curses d'adults en aquesta web.


COL·LABORADORS

Des del Club Atlètic Castellar es valora amb gran satisfacció l'enorme ambient esportiu de curses de muntanya respirat a Castellar tot el diumenge al matí i la tornada a la "normalitat" després de dos anys de pandèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada