dimecres, 25 de gener del 2023

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE LA CORRIOLS - 25 ANYS DE CURSES DE MUNTANYA A CASTELLAR DEL VALLÈS

El proper diumenge 5 de març es durà a terme una nova edició de La Corriols del Vallès. Aquest 2023 celebrem 25 edicions de curses de muntanya a Castellar del Vallès organitzades pel Club Atlètic Castellar.

Després de 17 anys organitzant la Pujada i Baixada a Cadafalch, una cursa de muntanya de 15km per pistes forestals, la cursa va estar totalment replantejada per a passar a ser ara una cursa de muntanya principalment per corriols. En aquesta vuitena edició, ens traslladem a casa, les Pistes d'Atletisme, per a poder oferir un millor servei als participants en quant a logística, aparcament, servei de dutxes, etc.


I per a celebrar els 25 anys, aquest any afegim una cursa nova, la TRAIL amb 33 exigents KM per corriols que no us deixaran indiferents. Adaptem les altres distàncies per a acabar presentant una HALF de 22KM, la SPRINT de 7KM i la MINI de 2KM

La nova edició de la cursa de muntanya La Corriols del Vallès de 33KM té un desnivell acumulat de gairebé 1600 metres i recorre en gran part del seu recorregut per corriols, alguns d'ells amb una certa complexitat tècnica.

La modalitat TRAIL passa per 4 poblacions diferents: Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Caldes de Montbui i Sentmenat. Com haureu pogut observar en algunes de les fotografies que tenim per la web, les vistes al Parc Natural de La Mola i la serra de l'Obac són espectaculars i constants, mentre que desde el Pic del Vent, prop del Farell i en el punt més alt de la cursa, es pot gaudir d'una bona vista del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Moianès i el pre-litoral barcelonès.

La Corriols del Vallès és la última de les 4 curses puntuables per a la Copa Vallesana, que aquest any per primera vegada inclou dues modalitats: la TRAIL puntuarà per a la modalitat de Marató mentre que la HALF ho farà en la modalitat de mitja marató. Per a més informació i reglament de la copa podeu accedir a www.copavallesana.com

La participació està limitada a majors d'edat. Tot i això, es podrà participar a partir de 16 anys amb autorització de pare/mare/tutor legal i a partir de 14 anys en el cas de la modalitat SPRINT, una cursa molt més assequible i apta per a tots els públics de 7 KM.

Tots els organitzadors i col·laboradors d'aquesta cursa ho realitzem de manera voluntària, i els beneficis de la cursa es destinen en la seva totalitat a poder seguir promocionant l'Atletisme a Castellar del Vallès, a la compra de material esportiu i a mantenir l'equip d'entrenadors i monitors que formen aquesta entitat.

Inscripcions ja obertes:


2 comentaris:

  1. Bondia! La recollida de dorsals quan es? Gracies

    ResponElimina
  2. Hola! Jo també vull saber a partir de quin dia i hora es pot recollir dorsal.

    ResponElimina