dijous, 2 de març del 2023

AQUEST DIUMENGE 5 MARÇ, TORNA LA CORRIOLS!

L'edició del 2023 torna per a celebrar els 25 anys de curses de muntanya a Castellar del Vallès Organitzades pel Club Atlètic Castellar.

Encara queden algunes inscripcions disponibles, obertes fins dissabte nit o fins a esgotar els dorsals. No es garanteixen talles correctes de samarretes per a les inscripcions fora de plaç.

INSCRIPCIONS

Aprofitem per a compartir els detalls de la cursa de diumenge 5 de març:




HORA DE SORTIDA

La primera de les curses tindrà inici a les 8h30 desde les Pistes d’Atletisme Municipals.

TRAIL: 8h30
HALF: 8h45
SPRINT: 9h15
MINI: 9h20


ENTREGA DE DORSALS

La recollida de dorsals es podrà realitzar el dissabte 4 de març de 17 a 19h o el mateix diumenge 5 a partir de les 7h15 i fins a 15 minuts abans de l’inici de la cursa. L'entrega es realitzarà a les mateixes Pistes d’Atletisme.

Els menors d'edat (16-18 a la TRAIL o HALF i 14-18 a SPRINT) que participen a les curses de hauran de dur l'autorització per a realitzar la recollida i els atletes federats la llicència.

AVITUALLAMENTS

A la cursa TRAIL tindreu 5 avituallaments + arribada: Líquid + Sòlid (L+S), L+S, L, L+S, L + arribada. A la HALF n’hi haurà 4 + arribada, suprimint-se un L+S respecte a la TRAIL i a la modalitat SPRINT hi haurà 1 avituallament Líquid + arribada

Al finalitzar hi haurà botifarrada i beguda a la zona d'atletes.

Preguem als participants que porteu el vostre got o bidó per a omplir de beguda i contribuir a generar el mínim residu possible. Embrutar l'entorn suposarà la desqualificació de la prova, llenceu a les bosses habilitades la brossa o espereu al següent avituallament per a llençar-la.

LÍMIT DE TEMPS

El temps màxim fins al punt de control de la bifurcació de les dues curses (punt 13 al mapa) serà de 2h per a la cursa TRAIL i 4h al control de pas (punt 16 al mapa). Per a finalitzar la cursa llarga el temps màxim serà de 6h. Per a la HALF, el temps màxim fins al control de pas (punt 16 al mapa) és de 2h30 i el temps maxim és de 4h.

SERVEI DE GUARDARROBA

El guardarroba estarà situat a la zona d'atletes just al costat de la sortida i estarà obert a partir de les 7h45.

SERVEI D'ASSISTÈNCIA PODOLÒGICA

Al finalitzar la cursa disposareu de servei d'assistència per a la recuperació dels vostres peus realitzat per Podologia Sabadell. Estaran situats a la zona reservada d'atletes al costat de la meta.

ENTREGA DE PREMIS I SORTEJOS

TRAIL: 13h30

HALF: 12h45

SPRINT i MINI: 10h45

Els sortejos de regals dels nostres col·laboradors es realitzaran al finalitzar l’entrega de premis de la TRAIL. Recordeu que podeu deixar el vostre dorsal a algún conegut per a que reculli el vostre premi, però si ningú el reclama en el moment del sorteig, seguirem sortejant fins a trobar a la persona agraciada!


COL·LABORADORS


































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada