dilluns, 6 de març del 2023

TORNA LA CORRIOLS AMB LA NOVENA EDICIÓ I UNA GRAN FESTA DE LES CURSES DE MUNTANYA

Després d'una gran vuitena  edició el 2022, diumenge 5 de març va tenir lloc pels rodals del Vallès Occidental la 9a edició de la cursa de muntanya amb més èxit organitzada pel CAC i 25ena cursa de muntanya si comptem els anys anteriors amb la Pujada i Baixada a Cadafalch.


La cursa s'iniciava a les 8h30 a les pistes d' atletisme amb sortida nova i ampliació del circuit fins als 33km. i molt ambient; amb els més de 300 participants inscrits i el gran nombre de col·laboradores del club, fins a 85 voluntàries, totes amb il·lusió de viure una jornada esportiva apassionant, amb un temps força calorós.


El resultat a nivell organitzatiu i a nivell esportiu no deixa indiferent al CAC que, un any més, assoleix l'esdeveniment amb molt bon èxit esportiu a tots els nivells.


A la cursa reina, que aquest any s'allargava fins als 33km ha estat 1r Juanjo Pinilla (Sabadell), 2n Elies Resina  (La Roca del Vallès) i 3r Ferran Gascon  (Caldes de Montbui). A la categoria femenina, la primera dona ha estat Alba Alemany (Vilafranca del Penedès) seguida d' Ariadna Casajoana  de Terrassa i Belen Simarro d' Alella. 

RESULTATS TRAIL


Per una altra banda, a la cursa de 22km el campió ha estat el castellarenc del CAC  Karim Cabeo treient molta distància al  segon, el també castellarenc Jordi Ruiz mentre tercer ha estat Victor Saavedra de Barcelona. En dones el triomf se l'ha endut la Mercè Arcos de Sant Cugat seguida de la Ivet Figueres de Sant Feliu  i completant el pòdium l' Ona Sociats de Sant Pere dels Arquells.

RESULTATS HALF


També aquest any s'ha incorporat una nova cursa més accessible, la cursa sprint de corriols de només 7km guanyada per Carlos Pérez de Gavà i en fèmines la maite Ríos de Terrassa. Completaren el podium l'Isma Molina i el Jordi Vall-Llovera en homes i per la Marta Segura i la Montse Garcia en dones.

 RESULTATS SPRINT


També destacar la participació de fins a 34 valents i valentes a la Mini Corriols, cursa infantil de gairebé 2km que van fer el recorregut que duia per prop de les pistes  i on els 3 primers en creuar la meta han estat l' Alex Castellanos, Hugo Ariño i Saul Tomás. El podi Femení ha estat per a la Paula Sánchez 1a, Mariona Tomás 2a i Jana Rojas 3a.

RESULTATS MINI


Aprofitem per afegir-vos l'enllaç a l'àlbum fotogràfic que ja està disponible.


COL·LABORADORS


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada