SPRINT 7K

La cursa de SPRINT DE 7K arriba com a una alternativa per a aquells que vulguin gaudir d'una cursa pel bosc sense la exigència de la muntanya que ténen la HALF 22K i la TRAIL de 33K, i que pot respondre perfectament a aquelles persones que s'estan endinsant en el món del running o del Trail Running i també per a un públic més juvenil. Aquesta cursa recorre gran part del seu recorregut per pistes, però també per divertits corriols per a fer honor al nom de la cursa.

Podeu descarregar el track clicant aquí

Powered by Wikiloc

La SPRINT de 7K recorre per camins i corriols del terme municipal de Castellar del Vallès.

Aquest 2023 celebrem 25 edicions de curses de muntanya a Castellar del Vallès organitzades pel Club Atlètic Castellar. Després de 17 anys organitzant la Pujada i Baixada a Cadafalch, una cursa de muntanya de 15km per pistes forestals, la cursa va estar totalment replantejada per a passar a ser ara una cursa de muntanya principalment per corriols. En aquesta vuitena edició, ens traslladem a casa, les Pistes d'Atletisme, per a poder oferir un millor servei als participants en quant a logística, aparcament, servei de dutxes, etc.

I per a celebrar els 25 anys, aquest any afegim una cursa nova, la TRAIL amb 33 exigents KM per corriols que no us deixaran indiferents. Adaptem les altres distàncies per a acabar presentant una HALF de 22KM, la SPRINT de 7KM i la MINI de 2KM

La Corriols del Vallès és la última de les 4 curses puntuables per a la Copa Vallesana, que aquest any per primera vegada inclou dues modalitats: la TRAIL puntuarà per a la modalitat de Marató mentre que la HALF ho farà en la modalitat de mitja marató. Per a més informació i reglament de la copa podeu accedir a www.copavallesana.com

La participació està limitada a majors d'edat. Tot i això, es podrà participar a partir de 16 anys amb autorització de pare/mare/tutor legal i a partir de 14 anys en el cas de la modalitat SPRINT, una cursa molt més assequible i apta per a tots els públics de 7 KM.

Tots els organitzadors i col·laboradors d'aquesta cursa ho realitzem de manera voluntària, i els beneficis de la cursa es destinen en la seva totalitat a poder seguir promocionant l'Atletisme a Castellar del Vallès, a la compra de material esportiu i a mantenir l'equip d'entrenadors i monitors que formen aquesta entitat.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada